Riksmåls­ordlisten

Ny versjon (september 2008)

Riksmålsforbundet har nylig redesignet sine nettsider og samtidig oppdatert internettutgaven av Riksmålsordlisten. Versjon 1.2 av vår widget virker med siste utgave.

Dessverre fungerer ikke alt som man kunne ønske for øyeblikket: blant annet byr det på problemer å søke på énbokstavsord, og det ser ikke ut til å være mulig å gå til «neste side» for å få tilgang til flere enn 20 treff. Vi regner med at Riksmålsforbundet vil sørge for at slike barnesykdommer blir luket bort snarlig og vil oppdatere vår widget etterhvert. Ordlisten

Riksmålsordlisten

Last ned.

Riksmålsordlisten, utgitt av Riksmålsforbundet, er en fritt tilgjengelig ordboksressurs for moderne riksmål.

Denne widget’en gjør at ordlisten alltid vil være enkelt tilgjengelig. Internettforbindelse er nødvendig siden Riksmålsforbundets tjener kontaktes ved oppslag i ordlisten. Likheten med Apples egen Dictionary-widget er forøvrig påtagelig, og bruken burde være selvforklarende.

Systemkrav og installasjon

Mac OS X Tiger versjon 10.4.3 eller senere kreves. De som bruker Safari med standard innstillinger, trenger bare å klikke på linken ovenfor for å laste ned og installere widget’en; andre må selv pakke ut zip-arkivet og dobbeltklikke for å installere widget’en.

An­non­ser

Kontakt

temp-p5vl@coq.no